À la carte

Voorgerechten

  • Steak tartaar
    18
    gamba | kwartelei | sojaparels
  • Terrine van eendenbout
    23
    gebakken ganzenlever | granaatappeldressing
  • Gepofte knolselderij *
    18
    structuren van pompoen | gerookte amandel
  • Tataki van zalm
    17
    tijgermelk | grapefruit

Tussengerecht

  • Iberico wang
    22
    ui | truffel jus
  • Tom Yam
    18
    kippendij teriyaki | oosterse groenten

Hoofdgerechten

  • Wilde eend
    32
    geroosterde spitskool | saus van cassis
  • Chateaubriand
    41
    groene pepersaus | gekarameliseerde witlof
  • Kalfszwezerik
    42
    hutspot | rode wijn jus | gevulde champignon
  • Catch of the day
    dagprijs
  • Truffel risotto *
    27
    ei | jus van cèpes
  • Cote de Boeuf
    38 p.p.
    van de grill | bordelaise saus | frites
    Voor 2 personen

Bijgerecht

  • Frites
    7,5
    met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

  • Scroppino
    9
    prosecco | Vodka | citroenijs
  • Millefeuille
    14
    peer | roomijs van gezouten karamel
  • Selectie van kaas *
    18
    Kaaskamer Hooi & Klomp

Bites

  • Vega bitterbal. 3 stuks *
    7,50
  • Ibericoham
    16,50
  • Creuses oesters
    4,5 p.s.

Verrassingsmenu

Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.
Ook vegetarisch te bestellen (tot max. 4 gangen).

  • 3-gangen
    53
    Inclusief dessert
  • 4-gangen
    64
    Inclusief dessert
  • 5-gangen
    74
    Inclusief dessert
  • 6-gangen
    84
    Inclusief dessert

Allergieën? Meld het ons.
 
Wij serveren een zoet dessert in onze menu’s, mocht u liever *kaas willen dan komt er een meerprijs van 10 euro op de menuprijs. Heeft u liever een extra tussengerecht i.p.v. dessert bij het verrassingsmenu, dan komt er een meerprijs van 7,50 euro op de menuprijs.
 
* Vegetarisch / vegetarische optie mogelijk

Lunchkaart (nieuw)

Salades

  • Caesar salade
    18
    kwartel | parmezaan | ravigotte saus
  • Salade vis
    17
    gegrilde groenten | balsamico dressing

Voorgerechten

  • Antipasti de luxe
    44
    voor 2 personen
  • Cocktail van Hollandse garnalen
    19
    king krab | kerriemayonaise

Tussengerechten

  • Gepocheerde hoeve-ei
    17
    spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
  • Linguine
    20
    zeevruchten | kreeftensaus

Vis van de dag

  • Dag prijs

Lunchmenu van de chef

  • 2-gangen
    37,50

Nagerecht

  • Chocolade brownie
    9
    vanille roomijs