À la carte

Voorgerechten

  • Tartaar van zalm
    17

    gepocheerd ei | paling | crème fraîche

  • Spring roll met gamba
    18

    gebakken gamba | schuim van kerrie en kokos

  • Gepofte knolselderij *
    18

    courgette | gerookte amandel

  • Zacht gegaard buikspek
    19
    langoustine | wonton | BBQ saus

Tussengerecht

  • Bouillabaisse met rouille
    21
  • Gebakken coquille
    17

    Pata Negra | spinazie | beurre blanc

Hoofdgerechten

  • Duif en croûte
    36

    witte kool | foie gras | jus van rode wijn

  • Melanzane*
    29

    schuim van Parmezaan

  • Catch of the day
    dagprijs
  • Truffel risotto*
    27

    jus van cèpes

  • Duo van lam (nek & filet)
    35

    witte asperge | doperwten | jus met tijm

  • Cote de Boeuf
    40 p.p.
    van de grill | bordelaise saus | frites
    Voor 2 personen

Bijgerecht

  • Frites
    7,5
    met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

  • Scroppino
    9
    prosecco | Vodka | citroenijs
  • Eton Mess
    14

    aardbeien | schuim van yoghurt

  • Selectie van kaas *
    18
    Kaaskamer Hooi & Klomp

Bites

  • Vega bitterbal (3 stuks)*
    7,50
  • Ibericoham
    16,50
  • Creuses oesters
    4,5 p.s.
  • Chorizo kroketjes (3 stuks)
    10,50
  • Flammkuchen
    16

Verrassingsmenu

Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.
Ook vegetarisch te bestellen (tot max. 4 gangen).

  • 3-gangen
    53
    Inclusief dessert
  • 4-gangen
    64
    Inclusief dessert
  • 5-gangen
    74
    Inclusief dessert
  • 6-gangen
    84
    Inclusief dessert

Allergieën? Meld het ons.
 
Wij serveren een zoet dessert in onze menu’s, mocht u liever *kaas willen dan komt er een meerprijs van 10 euro op de menuprijs. Heeft u liever een extra tussengerecht i.p.v. dessert bij het verrassingsmenu, dan komt er een meerprijs van 7,50 euro op de menuprijs.
 
* Vegetarisch / vegetarische optie mogelijk

Lunchkaart (nieuw)

Salades

  • Caesar salade
    18
    kwartel | parmezaan | ravigotte saus
  • Salade vis
    17
    gegrilde groenten | balsamico dressing

Voorgerechten

  • Antipasti de luxe
    44
    voor 2 personen
  • Cocktail van Hollandse garnalen
    19
    king krab | kerriemayonaise

Tussengerechten

  • Gepocheerde hoeve-ei
    17
    spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
  • Linguine
    20
    zeevruchten | kreeftensaus

Vis van de dag

  • Dag prijs

Lunchmenu van de chef

  • 2-gangen
    37,50

Nagerecht

  • Chocolade brownie
    9
    vanille roomijs