Dudockx specials
- Acquerello risotto *18/25Ibericoham | verse truffel |cèpes
- Tournedos37verse truffel | rodewijnjus
Supplement: ganzenlever 10
- Côte de Boeuf van de grill35 p.p.huisgemaakte frites | rodewijnjus (per 2 personen)
À la carte
Voorgerechten
- Argentijnse gamba’s20springroll | kerrie kokosschuim | kaffir limoen
- Gerookte paling22aardappelmousseline | 63° eidooier | pata negra dressing
Tussengerecht
- Tarte fi ne aubergine tahini *19/26seizoensgroenten met verschillende textuur | verse kruiden
Hoofdgerechten
- Catch of the daydagprijs
- Lamsrack32eigen jus | groene asperges | krieltjes
- Mechelse koekoek28in twee bereidingen | geroosterde bloemkool | chorizo saus
Bijgerecht
- Verse frites7,5met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
- Scroppino9prosecco | Vodka | citroenijs
- Mangobavarois15frambozen sorbetijs | citroencrème
- Selectie van kaas*18Kaaskamer Hooi & Klomp
Bites
- Ibericoham15
- Oesters4,5 p.s.
- DOYY Kaviaar12550 gram
Verrassingsmenu
Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
* Alleen per tafel te bestellen.
- 3-gangen48Inclusief dessert
- 4-gangen59Inclusief dessert
- 5-gangen69Inclusief dessert
- 6-gangen79Inclusief dessert
Lunchkaart (nieuw)
Salades
- Caesar salade18kwartel | parmezaan | ravigotte saus
- Salade vis17gegrilde groenten | balsamico dressing
Voorgerechten
- Antipasti de luxe44voor 2 personen
- Cocktail van Hollandse garnalen19king krab | kerriemayonaise
Tussengerechten
- Gepocheerde hoeve-ei17spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
- Linguine20zeevruchten | kreeftensaus
Vis van de dag
- Dag prijs
Lunchmenu van de chef
- 2-gangen37,50
Nagerecht
- Chocolade brownie9vanille roomijs