Dudockx specials

  • Acquerello risotto *
    18/25
    Ibericoham | verse truffel | cèpes
  • Tournedos
    39
    verse truffel | rodewijnjus

    Supplement: ganzenlever 12

  • Côte de Boeuf van de grill
    38 p.p.
    verse frites | rodewijnjus (per 2 personen)

À la carte

Voorgerechten

  • Pizza tonno
    20
    langoustine | kerrie kokos schuim
  • Terrine van eendenlever
    23
    paling | granaatappel dressing
  • Kreeft
    22
    ravioli | citroen beurre blanc
  • Spring roll *
    16
    avocado | gedroogde tomaat

Tussengerecht

  • Franse uiensoep
    15
    en croûte

Hoofdgerechten

  • Melanzane *
    26
    parmezaan | basilicum | mozzarella
  • Catch of the day
    dagprijs
  • Kalfs ragoût
    31
    verse linguine | truffels | jus
  • Entrecôte dry aged Creekstone
    37
    rode wijnsaus | aardappel gratin
  • Rack van Duke of Berkshire varken
    29
    mosterdsaus | zuurkool | shiitake

Bijgerecht

  • Verse frites
    7,5
    met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

  • Scroppino
    9
    prosecco | Vodka | citroenijs
  • Bombe
    14
    pure chocolade | vanille roomijs | gemarineerde bloedsinaasappel
  • Selectie van kaas*
    18
    Kaaskamer Hooi & Klomp

Bites

  • Vegetarisch *
    15
  • Ibericoham
    16,50
  • Creuses oesters
    4,5 p.s.

Verrassingsmenu

Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.

  • 3-gangen
    52
    Inclusief dessert
  • 4-gangen
    63
    Inclusief dessert
  • 5-gangen
    73
    Inclusief dessert
  • 6-gangen
    83
    Inclusief dessert

Allergieën? Meld het ons.
 
Wij serveren een zoet dessert in onze menu’s, mocht u liever *kaas willen dan komt er een meerprijs van 10 euro op de menuprijs. Heeft u liever een extra tussengerecht i.p.v. dessert bij het verrassingsmenu, dan komt er een meerprijs van 7,50 euro op de menuprijs.
 
* Vegetarisch / vegetarische optie mogelijk

Lunchkaart (nieuw)

Salades

  • Caesar salade
    18
    kwartel | parmezaan | ravigotte saus
  • Salade vis
    17
    gegrilde groenten | balsamico dressing

Voorgerechten

  • Antipasti de luxe
    44
    voor 2 personen
  • Cocktail van Hollandse garnalen
    19
    king krab | kerriemayonaise

Tussengerechten

  • Gepocheerde hoeve-ei
    17
    spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
  • Linguine
    20
    zeevruchten | kreeftensaus

Vis van de dag

  • Dag prijs

Lunchmenu van de chef

  • 2-gangen
    37,50

Nagerecht

  • Chocolade brownie
    9
    vanille roomijs