Dudockx klassiekers

  • Risotto alla milanese di Marchesi *
    22/29
  • Côte de Boeuf van de grill
    39 p.p.
    frites met huisgemaakte mayonaise
    (per 2 personen)

À la carte

Voorgerechten

  • Steak tartaar
    16
    gepocheerd ei | verse truffel | koekje van Parmezaan
  • Salade caprese *
    16
    balsamico dressing | pata negra
  • Kreeft
    20
    quinoa | kerrie kokos schuim

Tussengerecht

  • Bouillabaisse Dudockx
    18
  • Krokante zwezerik
    23
    groene asperge | citroen rozemarijn jus

Hoofdgerechten

  • Mechelse Koekoek
    30
    pastinaak | morillesaus
  • Dry-aged Entrecôte Creekstone
    39
    rodewijnsaus | aardappel gratin
  • Iberico varkenswang
    32
    hutspot | rucola | jus van ui
  • Catch of the day
    dagprijs
  • Tarte fine *
    25
    asperge | gepocheerd ei | paddestoelen

Bijgerecht

  • Frites
    7,5
    met huisgemaakte mayonaise

Nagerechten

  • Scroppino
    9
    prosecco | Vodka | citroenijs
  • Sprits
    14
    aardbei | rabarbersorbet
  • Selectie van kaas*
    18
    Kaaskamer Hooi & Klomp

Bites

  • Vegetarisch *
    15
  • Ibericoham
    16,50
  • Creuses oesters
    4,5 p.s.

Verrassingsmenu

Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.

  • 3-gangen
    52
    Inclusief dessert
  • 4-gangen
    63
    Inclusief dessert
  • 5-gangen
    73
    Inclusief dessert
  • 6-gangen
    83
    Inclusief dessert

Allergieën? Meld het ons.
 
Wij serveren een zoet dessert in onze menu’s, mocht u liever *kaas willen dan komt er een meerprijs van 10 euro op de menuprijs. Heeft u liever een extra tussengerecht i.p.v. dessert bij het verrassingsmenu, dan komt er een meerprijs van 7,50 euro op de menuprijs.
 
* Vegetarisch / vegetarische optie mogelijk

Lunchkaart (nieuw)

Salades

  • Caesar salade
    18
    kwartel | parmezaan | ravigotte saus
  • Salade vis
    17
    gegrilde groenten | balsamico dressing

Voorgerechten

  • Antipasti de luxe
    44
    voor 2 personen
  • Cocktail van Hollandse garnalen
    19
    king krab | kerriemayonaise

Tussengerechten

  • Gepocheerde hoeve-ei
    17
    spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
  • Linguine
    20
    zeevruchten | kreeftensaus

Vis van de dag

  • Dag prijs

Lunchmenu van de chef

  • 2-gangen
    37,50

Nagerecht

  • Chocolade brownie
    9
    vanille roomijs