- Acquerello risotto *18/25Ibericoham | verse truffel | cèpes
- Tournedos39verse truffel | rodewijnjus
Supplement: ganzenlever 12
- Côte de Boeuf van de grill38 p.p.frites met huisgemaakte mayonaise
(per 2 personen)
À la carte
Voorgerechten
- Brandade van kabeljauw19zachtgegaarde pulpo | salsa verde
- Steak tartaar16gepocheerd ei | verse truffel | koekje van Parmezaan
- Kreeft23ravioli kreeft | citroen beurre blanc | pata negra dressing
- Burrata *16quinoa salade | gemarineerde tomaatjes | balsamico dressing
Tussengerecht
- Risotto22alla Milanese Marchesi
- Kwartel18duxelle | tortellini | truffeljus
Hoofdgerechten
- Tamme eendenborst26gekarameliseerde bospeen | eigen jus met | sinaasappel | gepofte rode biet
- Dry-aged Entrecôte Creekstone38rodewijnsaus | aardappel gratin
- Short rib33gebakken foie gras | laurier jus
- Catch of the daydagprijs
- Melanzane *25basilicum | mozzarella | Arrabbiata saus
Bijgerecht
- Frites7,5met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
- Scroppino9prosecco | Vodka | citroenijs
- Panna Cotta14witte chocolade | gemarineerde ananas | frambozen ijs
- Selectie van kaas*18Kaaskamer Hooi & Klomp
Bites
- Vegetarisch *15
- Ibericoham16,50
- Creuses oesters4,5 p.s.
Verrassingsmenu
Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.
- 3-gangen52Inclusief dessert
- 4-gangen63Inclusief dessert
- 5-gangen73Inclusief dessert
- 6-gangen83Inclusief dessert
Allergieën? Meld het ons.
Wij serveren een zoet dessert in onze menu’s, mocht u liever *kaas willen dan komt er een meerprijs van 10 euro op de menuprijs. Heeft u liever een extra tussengerecht i.p.v. dessert bij het verrassingsmenu, dan komt er een meerprijs van 7,50 euro op de menuprijs.
* Vegetarisch / vegetarische optie mogelijk
Lunchkaart (nieuw)
Salades
- Caesar salade18kwartel | parmezaan | ravigotte saus
- Salade vis17gegrilde groenten | balsamico dressing
Voorgerechten
- Antipasti de luxe44voor 2 personen
- Cocktail van Hollandse garnalen19king krab | kerriemayonaise
Tussengerechten
- Gepocheerde hoeve-ei17spinazie à la crème | verse truffel | parmezaan
- Linguine20zeevruchten | kreeftensaus
Vis van de dag
- Dag prijs
Lunchmenu van de chef
- 2-gangen37,50
Nagerecht
- Chocolade brownie9vanille roomijs