À la carte
Voorgerechten
- Steak tartaar18langoustine | kwartelei | sojaparels
- Terrine van eendenbout23gebakken ganzenlever | granaatappeldressing
- Gepofte knolselderij *18structuren van pompoen | gerookte amandel
- Tataki van zalm17tijgermelk | grapefruit
Tussengerecht
- Truffelrisotto *23 / 19paling | Pata Negra | 63 °C eidooier
- Tom Yam18kippendij teriyaki | oosterse groenten
Hoofdgerechten
- Wilde eend32geroosterde spitskool | saus van cassis
- Chateaubriand41groene pepersaus | gekarameliseerde witlof
- Kalfssukade29gevulde champignons | rundermerg
- Catch of the daydagprijs
- Kreeftdagprijsbrandade | prei | nori | zwarte knoflook
- Ravioli25spinazie & ricotta | schuim van Parmezaan
Bijgerecht
- Frites7,5met huisgemaakte mayonaise
Nagerechten
- Scroppino9prosecco | Vodka | citroenijs
- Wentelteefje14verse vijgen | kaneel roomijs
- Selectie van kaas *18Kaaskamer Hooi & Klomp
Bites
- Vega bitterbal. 3 stuks *7,50
- Ibericoham16,50
- Creuses oesters4,5 p.s.
Verrassingsmenu
Wilt u zich laten verrassen door de keuken brigade? Kies dan voor het verrassingsmenu.
Alleen per tafel te bestellen.
Ook vegetarisch te bestellen (tot max. 4 gangen).
- 3-gangen53Inclusief dessert
- 4-gangen64Inclusief dessert
- 5-gangen74Inclusief dessert
- 6-gangen84Inclusief dessert