Bekijk het
Menu
Ontdek onze
Menu's
Onze chefs besteden maandelijks veel aandacht aan het maken van nieuwe menu’s op basis van lokale seizoensproducten. Heeft u last van allergieën? Meld het ons, we maken graag iets lekkers voor u klaar dat past binnen uw dieetwensen. Gaat u voor ons (vegetarische) Chef’s menu, of kiest u liever à la carte?
Voorgerechten
Menu Information
burrata | balsamico | rode biet
Argentijnse gamba
21,00
Menu Information
Hollandse garnalen | kataifi | schuim van sereh
Gemarineerde zalm
20,00
Menu Information
bulgur | groenten in tempura
Tzatziki van courgette*
18,00
Menu Information
gepocheerd ei | krokante soft shell krab
Steak tartaar
22,00
Tussengerechten
Bouillabaisse
20,00
Menu Information
crispy wonton | chorizo saus
Zacht gegaarde pulpo
20,00
Bites
Vega bitterbal (3 stuks)*
7,50
Ibericoham
16,50
Menu Information
per stuk
Creuses oesters
4,50
Chorizo kroketjes (5 stuks)
10,50
Flammkuchen
16,00
* Vegetarische optie mogelijk
Verrassingsmenu
Menu Information
inclusief dessert
3-gangen
54,00
Menu Information
inclusief dessert
4-gangen
64,00
Menu Information
inclusief dessert
5-gangen
74,00
Menu Information
inclusief dessert
6-gangen
84,00
Wilt u zich laten verrassen door de keukenbrigade? Kies voor het wisselende Chef’s menu! Alleen per tafel te bestellen. Tot 4 gangen kunnen we u ook vegetarisch verrassen.
Hoofdgerechten
Menu Information
bospaddenstoelen | jus met cassis
wilde eend
38,00
Catch of the day (dagprijs)
Menu Information
foie gras | truffel | rode wijn saus
Tournedos Rossini
48,00
Menu Information
krokante zwezerik | saus met Tomasu
Kalfssukade
42,00
Menu Information
gebakken paddenstoelen | saus van cèpes
Melanzane*
30,00
Menu Information
van de grill | bordelaise saus | frites
Voor 2 personen (prijs p.p.)
Cote de Boeuf (prijs p.p.)
46,00
Bijgerechten
Menu Information
met huisgemaakte mayonaise
Frites
7,50
Nagerechten
Menu Information
prosecco | Vodka | citroenijs
Scroppino
9,00
Tiramisu 'Dudockx stijl'
14,00
Menu Information
Kaaskamer Hooi & Klomp
Selectie van kaas*
18,00