Donderdag 24 oktober organiseren wij een wijnmakersdiner in samenwerking met

Bergdolt-Reif & NETT en La Maison Blanche.

Christian Nett verteld deze avond aan uw tafel over zijn wijnkeuze bij uw gerechten.

Wijnen & menu:

Aperitief + amuse

Pin:ox – Weissburgunder 2018
Rouleau gerookte zalm
Granny Smith | King krab

Glaube-Liebe-Hoffnung – Riesling cuvee 2018
Ravioli
Wilde spinazie | parmezaan | salie

Avantgarde Lagrein Kolben 2016
Wilde eend
Pompoen | jus van Jeneverbes

Scheurebe tradition 2017
Wilde heilbot
Champagne | Beurre Blanc | schorseneren

Avangarde Turm Syrah 2016
2 bereidingen van hert
Cacao jus | rode kool | groene kool

Bijpassende verrassing
Panna cotta
Witte chocolade | Cherry | bramen

€85,00 per persoon. 

Reserveren:

Reserveren kan telefonisch 035 577 99 96 of via info@dudockx.nl*
*Let op als u via email reserveert:
De reservering is pas definitief als deze door ons bevestigd is.